Električno zložljivo kolo, elavto. si, elektricna vozila, elektricna kolesa, elektricno terensko vozilo,

Električno zložljivo kolo

100% električno vozilo

Če imate dovolj avtomobilskega mestnega vrveža in vožnje v kolonah, potem je zložljivo mini električno, oziroma baterijsko kolo prava izbira za vas. Vzamete ga lahko tudi s sabo na potovanja po večjih mestih, katerih ogled je s kolesom veliko lažji in bolj podroben, opaziš tudi vse skrite kotičke, ki se ti pri bežnem pogledu iz avtomobila običajno skrijejo, čutiš utrip mesta.

Električno kolo je res prikladno za mestno vožnjo, lahko pa se z njim zapeljete tudi v naravo.
Zaradi svoje popolne zložljivosti in male teže, je zelo praktičen za transport, saj lahko zloženega brez težav postavite v vsak avtomobilski prtljažnik. Kot tak je zelo uporaben tudi za vse vrste kampiranj, kot tudi za tiste ki svoje dopuste radi preživljajo na jadrnicah ali čolnih.

Naše električno kolo je zelo varčno, z njim v povprečju 1000 km vožnje stane le okoli enega evra, hkrati pa je popolnoma prijazen do okolja. Baterija se napolni preko običajne vtičnice, lahko jo tudi odstranite in jo polnite v stanovanju, če zunaj nimate vtičnice. Možno je iz baterije polniti tudi telefon. Skratka ko ga enkrat imate je vaš prijatelj za vedno.

Za vec informacij in za testno vožnjo nas pokličite na 041 645 605.