EL AVTO d.o.o.

Smo zastopnik kvalitetnejših električnih avtomobilov, delovnih strojev ter ATV-jev za različna terenska opravila iz Kitajske in Indije. Naše podjetje Elavto nudi paleto vozil za različno uporabo. V njej najdete poleg že omenjenga še klasičen električen avto s tovornim prostorom ali kasonom, rešilno, policijsko ali gasilsko vozilo. Na razpolago je veliko dodatne opreme, med katerimi naj izpostavimo vitel, vlečna kljuka, dodatne luči, športne sprednje ali zadnje dodatne sedeže ter celo električno dvižni modul za zadnji kason (kiper).

Idejni začetki podjetja segajo v leto 2004, ko smo se resneje začeli ukvarjati z alternativnimi viri energije, predvsem s sončno energijo za stanovanjske namene – pridobivanje električne energije. S tem se sedaj ukvarjamo že več  let in imamo veliko izkušenj na tem področju, predvsem v samostojnih enotah za vikende in druge objekte, ki so oddaljeni  od distribucijskega omrežja.

elavto. si, elektricna vozila, elektricna kolesa, elektricno terensko vozilo,
Elavto, Poceni električni avtomobili na čisto električno energijo, poceni elektrika, električni avto, vozilo, čista energija, el1 10

Leza 2011 smo kupili prvi električni avto, bolje rečeno ATV – mini džip z dvema sedežema in tovornim kiperkasonom iz  Kitajske. Ta se je na naše presenečenje odlično obnesel tako v kvaliteti, vzdržljivosti in točnih tehničnih in voznih podatkov,  kar se je v praksi pokazalo, da so celo preseženi. To vozilo še danes uporabljamo za vsakdanje potrebe v mestu in na ranču.

Leta 2014 smo vzpostavili direktni kontakt s proizvajalcem teh vozil. Skupaj smo vozilo dodelali glede na naše potrebe in zahteve trga. Oktobra 2015 smo bili tudi v tovarni,  kjer smo vse te novosti tudi preizkusili. S proizvajalcem smo v stalnem kontaktu in z njimi dobro sodelujemo na vseh področjih kot so želje kupcev po tehnični in vozni plati.

Leto 2016 smo sklenili dogovor o sodelovanju, na novo ustanovili podjetje za uvoz električnih avtomobilov, ATV-jev iz skuterjev.

Leta 2018 smo prišli na trg s popolnoma novimi modeli, ki zadovolji tudi bolj zahtevne kupce po voznih lastnostih, predvsem pa po bogati standardni opremi. (Ima vgrajeno celo prednjo kamero za snemanje med vožnjo.)

Kontaktirajte nas.

Pokličite nas, obiščite nas, ali pa nam pošljite poizvedbo.