Kontaktni podatki

Kontaktni obrazec

    V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, bo ELAvto d.o.o., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako ELAvto d.o.o., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

    Označite to polje, če se strinjate s tem, da vam lahko ELAvto d.o.o. na vneseni elektronski naslov občasno pošilja tudi e-poštna sporočila. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete prek povezave v vsakem e-poštnem sporočilu ali tako, da se obrnete na nas. Več o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete Varovanje podatkov.

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elavto.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje ELAvto d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v tukaj.